DİYARBAKIR / ÇERMİK - Dilekpınar Canaydın Ortaokulu

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Ocak ayında Ortaokul öğrencilerimizin hazırlamış olduğu etkinlikler.

Ock

Enerji Verimliliği Haftası kapsamında okulumuzda düzenlemiş olduğumuz çeşitli etkinliklerimiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi  Aralık ayı çalışmalarında yer alan  Yunus Emre şiirleri ortaokul öğrencilerimiz tarafından okundu ve  afişler hazırlandı.

Ara

Tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve yerli malı kullanımının bilincinin oluşturulması hedefi ile 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" okulumuzda 13 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirilen etkinliklerle kutlandı.

Kas

İsrail Ürünlerini Almıyoruz ve Aldırmıyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yıldönümünde rahmet ve saygıyla anıyoruz.

Kas

'Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı' kapsamında, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Recai MİMAROĞLU tarafından okul bahçesinde tüm öğrencilerimize sabah sporu yaptırılmaktadır.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI KUTLADIK.