DİYARBAKIR / ÇERMİK - Dilekpınar Canaydın Ortaokulu

Haz

"İlk Dersimiz Egzersiz"projesi kapsamında yaptığımız spor egzersizi çalışmasından görüntüler.

Okuma etkinliğimiz.

Haz

Yapımına başladığımız spor odamız ve spor alanlarımız için öğrencilerimiz çok heyecanlı, sabırsızlıkla yeni spor alanlarını bekliyorlar.

Haz

Her şey öğrencilerimiz için demir ayaklı ahşap banklarımız hazır emeği geçen idarecilerimiz ve temizlik çalışanımıza teşekkürler.

Haz

Dizelerine 'Korkma' diye başlayarak cesaret ve inanç aşılayan, bu milletin kahramanlığını tarihe not düşerek ölümsüzleştiren vatan şairi Mehmet Akif Ersoy'u rahmetle anıyoruz.

Haz

Okulumuzda her öğretmenin bir ağacı var geleneğimiz devam ediyor. Okulumuza yeni atanan İngilizce ve Okul Öncesi öğretmenlerimiz Kübra ACARTÜRK ve Neslihan KILIÇ fidanlarını bahçemizle buluşturdu.

Haz

Deprem haftası kapsamında İlk ve Ortaokulumuzda deprem tahliye tatbikatı yapıldı.

Yerli Malı Haftası Etkinliğimiz

Haz

Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Çermik'te Akademik Başarıyı Arttırma Projesi (ÇABAP) kapsamında Eğitimci-Yazar Ahmet UNSU 7. ve 8. sınıf öğrencilerimize 'Verimli Çalışma Metodları' konulu seminer verildi.

Haz

Ön bahçemiz artık daha güzel.

Haz

Mustafa Kemal ATATÜRK'ü, aramızdan ayrılışının 83. Yıl dönümünde şükran ve saygıyla yad ediyoruz.

KIZILAY HAFTASI FARKINDALIK ETKİNLİĞİMİZ

Yetişen zekaları kitaplarla beslemeyen uluslar, yıkılmaya mahkumdurlar.

Okul bahçemizde kullanılamaz durumda olan kamelyamızın tamiratı tamamlandı.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZI COŞKU İLE KUTLADIK