DİYARBAKIR / ÇERMİK - Dilekpınar Canaydın Ortaokulu

Ock

Öğretmenler günümüz kutlu olsun.

Ock

Türkiye yüzyılına hazırlanıyor, ülkemizin geleceği öğrencilerimiz için çalışmaya devam ediyoruz.İdareci ve temizlik çalışanlarımıza teşekkürler.

11.11.2022 Deprem Tatbikatımız.

Ock

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 84. yıldönümünde rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

Ock

Milletimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

Haz

Üstün Başarı Belgesi ve Yıldız Öğrenci Madalyası almaya hak kazanan 7A sınıfı öğrencimiz Sılanur GENÇ'i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haz

2. GELENEKSEL KARPUZ ŞENLİĞİMİZ.

Haz

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Haz

İlçemizde 3.sü düzenlenen #ÇermikKitapFuarı'na katıldık. Çocuklarımızı böyle güzel bir etkinlikle buluşturdukları için emeği geçen herkese teşekkürler

Haz

Ön bahçemizin en son hali. Ağaçlarımız için damlama ve çim sulama sistemlerinin kurulumu yapıldı.

Haz

Yeni spor alanlarımızı öğrencilerimiz çok sevdi.

Haz

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bɑyrɑmı'nı kutluyor, geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımıza sağlıklı mutlu bir gelecek diliyoruz.

Dilekpınar okuyor.

Haz

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün başlattığı "Ara Tatil Dönüşü Bir Kitap da Senden" kampanyasında en fazla kitap getiren öğrencilerimiz Okul Müdürümüz Abdullah OĞUZ tarafından ödüllendirildi.

Haz

İlk ve Ortaokulumuzun temizlik, dezenfeksiyon ve haşere ilaçlamaları tamamlandı.