DİYARBAKIR / ÇERMİK - Dilekpınar Canaydın Ortaokulu

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI KUTLADIK.

May

Fen Bilimleri Laboratuarı, Spor Odası, İngilizce Merdiven Giydirme, Türkçe Sokağı okulumuza hayırlı olsun, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Okul Müdürümüz Abdullah OĞUZ'un kendi el emeği ile çerçevesini hazırladığı teşekkür levhasını Sayın Yazar Sinan YAĞMUR'a takdim ederken...

May

4. Çermik Kitap Fuarı kapsamında saygı değer yazarımız Sinan YAĞMUR okulumuzda öğrencilerimizle buluştu.Değerli yazarımıza ve bu buluşmayı sağlayan ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat BOZDOĞAN'a Çok teşekkür ediyoruz.

May

Öğrencilerimizle 4. Kitap Fuarına Katıldık. Öğrencilerimize bu mutluluğu yaşatan, emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bɑyrɑmı'nı kutluyor, geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımıza sağlıklı mutlu bir gelecek diliyoruz. Programda emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Nis

Değerli veliler ve sevgili öğrencilerimiz 4. Çermik Kitap Fuarı kapsamında saygı değer yazarımız Sinan YAĞMUR  28.04.2023 Cuma günü saat 11.00'de okulumuza geleceklerdir.Hepinizi bekliyoruz.

Nis

Vatan ve İstiklal uğrunda mücadele eden tüm kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnet ile anıyoruz.

ACİL DUYURU

Ock

Öğrencilerimiz karnelerini ve birer tane kitap hediyelerini aldılar.2022-2023 eğitim-öğretim yılının 1. dönemini özverili bir biçimde çalışmanın ve huzurlu bir biçimde tamamlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Ock

2022-2023 eğitim-öğretim yılının 1. dönem sonu veli toplantısını gerçekleştirdik.

Ock

İlkokul ve Ortaokuldaki tüm öğrenci sıralarımız bakımdan geçti. Emeği geçen temizlik personeli ve idarecilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Sıfır atık belgemiz Ortaokulumuza hayırlı olsun.

Ock

İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Ekibi tarafından ortaokul öğrencilerimize trafik eğitimi verildi. Eğitim için Trafik ekibine teşekkür ediyoruz.

Ock

12-18 Aralık Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası okulumuzda kutlandı.